Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Η σχετικότητα του συμβόλου


Για κάποιους το μαγείρεμα είναι στοιχείο δημιουργίας και συλλογικής έκφρασης.

Για κάποιους ο ρόλος του άντρα του μάτσο, του πασά κλπ, είναι ζήτημα καθημερινής αμφισβήτησης.

Για κάποιους οι μάτσο λογικές έχουν και σύμβολα που πρέπει να αποκαθηλωθούν.

Για κάποιους είναι πολύ δύσκολο να αγοράσουν ένα γαντάκι φούρνου για τον ελεύθερο-κοινωνικό-πολιτικό-πολιτιστικό... χώρο τους.

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά και ταυτόχρονα κάποιος πρέπει να βγάλει την καυτή πατάτα από το φούρνο...η εικόνα μιλάει μόνη της.


Υ.Γ.: Η φωτογραφία δεν είναι στημένη.


2 σχόλια:

ξεναγός νεκρόπολης είπε...

αααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
γαμάτο!

Ανώνυμος είπε...

Πέραν της συλλογικής δυνατότητας αυτο-ίασης από παρόμοια σύμβολα (και συμβολοσειρές ...sic... ) που προσφέρουν αυτές οι απελευθερωτικές εκρήξεις (ήδη φαντάζομαι προτάγματα όπως "Zois is Dead , long live DaDa), θα μπορούσε να αναζητηθεί μια μεγαλύτερη μονιμότητα στην εκάστοτε δήλωση. Σαν επιστήμονας του χώρου της πνευματικής υγείας χρόνια διακονώ μια τέτοια αντίληψη στα ευαγή ιδρύματα όπου προσφέρω την ιατρική μου εμπειρία, και έχω να καταθέσω ότι όσες φορές οι τρόφιμοι κατέγραφαν με τρόπο μόνιμο (στο χώρο όπου δρουν, ζουν και παίρνουν το χαπάκι τους,) την αντίληψή τους για το interaction με τα κοινωνικά σύμβολα του καιρού τους, είχε άμεση θετική επίδραση και συνεισφορά στη βελτίωση της πνευματικής τους υγείας, αλλά ακόμα και στην αποδόμηση - ακύρωση του ίδιου του ρόλου των ιατρικών επιστημόνων (!!), εμού του ιδίου συμπεριλαμβανομένου!. Σίγουρα είναι ελπιδοφόρα αυτή η νέα γενιά ασθενών, που τολμά να τα βάλει με όλα τα είδη της φαρμακευτικής και μη αγωγής που τους προτείνονται και επιβάλλονται από μια ιατρο-πολιτικο-συλλογική ελίτ. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό...

Dr. ΓαβΓαβ,
Aκριβώς 33 χρόνια ιατρικών και παραϊατρικών υπηρεσιών για το κοινωνικό σύνολο! yeah!!